ΥΠΟΘΕΣΗ Πριγκόζιν..........!!!!


 

Συλλυπητήρια από Πούτιν για τον Πριγκόζιν – Μισθοφόροι της Wagner ; ορκίζονται εκδίκηση....!!!

Ο Ρώσος ηγέτης Βλαντιμίρ Πούτιν επαίνεσε τον επικεφαλής του ομίλου Wagner Γεβγένι Πριγκόζιν ως «ταλαντούχο επιχειρηματία» και έστειλε τα συλλυπητήριά του στην οικογένειά του.

Μασκοφόροι που ισχυρίζονται ότι ανήκουν στην ομάδα Wagner προειδοποίησαν το Κρεμλίνο να «ετοιμαστεί» για αυτούς μετά τον θάνατο του ηγέτη τους, Γ. Πριγκόζιν.

«Γίνεται πολύς λόγος αυτή τη στιγμή για το τι θα κάνει ο όμιλος Wagner. Μπορούμε να σας πούμε ένα πράγμα: ξεκινάμε, ετοιμαστείτε για εμάς», προειδοποίησαν οι άνδρες σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στα ρωσικά κανάλια Telegram.

Ο ηγέτης των μισθοφόρων Πριγκόζιν φέρεται να είναι μεταξύ των 10 ανθρώπων που σκοτώθηκαν σε αεροπορικό δυστύχημα στη Ρωσία. Πλάνα έδειξαν τα φλεγόμενα συντρίμμια μετά την πτώση ενός ιδιωτικού τζετ κοντά στη Μόσχα το απόγευμα της Τετάρτης.

Το αεροσκάφος που μετέφερε τρεις πιλότους και επτά επιβάτες ταξίδευε από τη Μόσχα στην Αγία Πετρούπολη, σύμφωνα με αξιωματούχους που επικαλείται το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Tass. Ο Πριγκόζιν ήταν στη λίστα επιβατών για το αεροπλάνο, δήλωσε η αρχή πολιτικής αεροπορίας της Ρωσίας.

Η μοίρα του Γεβγένι Πριγκόζιν αποτέλεσε αντικείμενο συζητήσεων από τότε που οργάνωσε μια βραχύβια ανταρσία εναντίον της στρατιωτικής ηγεσίας της Ρωσίας στα τέλη Ιουνίου. πηγη

ΛΑΒΡΟΦ : Στην περίπτωση της συντριβής του αεροπλάνου του Πριγκόζιν, είναι απαραίτητο να «εστιάσουμε στα γεγονότα» και όχι στις «δηλώσεις των δυτικών ΜΜΕ»
Υπάρχει ή πιθανότητα, νά "συνταξιοδοτήθηκε "; πολύ πιθανόν..... καί ίσως ποτέ νά μήν μάθουμε τήν αλήθεια....!!!

Ο υπεύθυνος  τής CIA.... δέν επιβεβαιώνει τόν θάνατο τού Πριγκόζιν.


Σέ τέτοιου είδους υποθέσεις κανείς δέν μπορεί νά έχει τήν πλήρη εικόνα, εκτός από πολύ λίγους....!!!
Οί πολλοί ποτέ δέν θά μάθουμε όλη τήν αλήθεια ...!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

“Πέθανε ξαφνικά” – ΠΕΘΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ (2022) ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ)

Ο Ελληνας Βαγγέλης Παπαθανασίου " Εδώ καί 1700 χρόνια Η Νέα Τάξη ( Χριστιανισμός) Κατέστρεψε τήν Ελλάδα πού είναι υπό Κατοχή"

Ο Ελον Μασκ ανησυχεί για την “πληθυσμιακή κατάρρευση” της Ελλάδας

2023 WEF: «Εμείς είμαστε οι εκλεκτοί που θα σώσουμε τον πλανήτη»!

"Μού είπαν πώς είναι ασφαλές".....Μιά βόλτα σέ όλον τόν κόσμο,μέ βίντεο . Υπάρχουν χιλιάδες βίντεο μέ μαρτυρίες..!!!

ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ.Τό ΙΡΑΝ Εκτόξευσε drones στο Ισραήλ