Τά έλεγε ό Μοντανιέ...!!!! Καθηγητής Ογκολογίας στο Πανεπιστήμιο St George’s του Λονδίνου κρούει τον συναγερμό: «Οι καρκίνοι εκρήγνυνται μετά το αναμνηστικό»!


Ακολουθεί μια επιστολή από τον Δρ. Angus Dalgleish, Καθηγητή Ογκολογίας στο Πανεπιστήμιο St George’s του Λονδίνου, προς τον συναδελφό του και αρχισυντάκτη του περιοδικού BMJ, Δρ Kamran Abbasi. Γράφτηκε για την έκκληση του καθηγητή ότι το BMJ (Ακαδημαϊκό περιοδικό), θέτει ως θέμα προτεραιότητας τον εμβολιασμό κατά του Covid, παραβλέποντας τις τρομερές του συνέπειες!

Αγαπητέ Kamran Abbasi,

Ο Covid δεν χρειάζεται το πρόγραμμα εμβολίων, δεδομένου ότι η μέση ηλικία θανάτου του στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι 82 και από όλες τις άλλες αιτίες είναι 81 και πέφτειΗ σύνδεση με θρόμβους, μυοκαρδίτιδα, καρδιακές προσβολές και εγκεφαλικά είναι πλέον αποδεκτή, όπως και η σύνδεση με τη μυελίτιδα και τη νευροπάθεια. (Μιλάμε για αυτές τις παρενέργειες απο το 2020 και τα Hoaxes πρέπει κάποια στιγμή να λογοδοτήσουν!).

Ωστόσο, υπάρχει τώρα ένας ακόμη πιο σοβαρός λόγος για να σταματήσουν όλα τα προγράμματα εμβολίων. Ως ασκούμενος ογκολόγος, βλέπω άτομα με σταθερή νόσο να προοδεύουν γρήγορα αφού αναγκάστηκαν να κάνουν αναμνηστικό, συνήθως για να μπορούν να ταξιδέψουν.

Ακόμη και μέσα στις προσωπικές μου επαφές, βλέπω νόσο με βάση τα Β κύτταρα μετά τα αναμνηστικά. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή, λίγες ημέρες έως εβδομάδες μετά το αναμνηστικό – ένας εμφάνιζε λευχαιμία, δύο συνάδελφοι του λέμφωμα Non-Hodgkin και ένας παλιός φίλος που ένιωθε ότι είχε πολύ καιρό Covid από τότε που έλαβε το αναμνηστικό του και ο οποίος, μετά από σοβαρό πόνο στα κόκαλα, έχει διαγνωστεί ότι έχει πολλαπλές μεταστάσεις από μια σπάνια διαταραχή των Β κυττάρων. 

Είμαι αρκετά έμπειρος για να ξέρω ότι αυτά δεν είναι τυχαία γεγονότα, παρόλαυτα τα προτείνουν πολλοί, ειδικά καθώς το ίδιο μοτίβο παρατηρείται στη Γερμανία, την Αυστραλία και τις ΗΠΑ.

Οι αναφορές για έμφυτη ανοσοκαταστολή μετά από mRNA για αρκετές εβδομάδες ταιριάζουν όλες μεταξύ τους, καθώς όλοι αυτοί οι ασθενείς μέχρι σήμερα έχουν μελάνωμα ή καρκίνους με βάση τα Β κύτταρα, οι οποίοι είναι πολύ ευαίσθητοι στον ανοσοποιητικό έλεγχο – και αυτό είναι πριν από τις αναφορές καταστολής γονιδίων από mRNA πειράματα στο εργαστήριο.

Είναι πολύ σοβαρό και πρέπει να μεταδοθεί και να συζητηθεί αμέσως!

Κλίκ εδώ δείτε : "Μού είπαν πώς είναι ασφαλές".....Μιά βόλτα σέ όλον τόν κόσμο,μέ βίντεο .

Εδώ δείτε : ΠΕΘΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ (2022) ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ)

πηγη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ.Τό ΙΡΑΝ Εκτόξευσε drones στο Ισραήλ

Ο Ελληνας Βαγγέλης Παπαθανασίου " Εδώ καί 1700 χρόνια Η Νέα Τάξη ( Χριστιανισμός) Κατέστρεψε τήν Ελλάδα πού είναι υπό Κατοχή"

Ο Ελον Μασκ ανησυχεί για την “πληθυσμιακή κατάρρευση” της Ελλάδας

“Πέθανε ξαφνικά” – ΠΕΘΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ (2022) ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ)

«Καμπανάκι» για ΚΡΑΧ! Τραμπ: «Έρχεται πολύ μεγαλύτερη ΥΦΕΣΗ από εκείνη του 1929»

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ "ΠΑΓΙΔΑ" ΤΟΥ....ΕΑΝ.....!!!! ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ "ΕΑΝ"