Η ΕΕ ενέκρινε ως τροφή την βρώση ενός σκουληκιού! – Στό Εδιμβούργο "Αρχισε ή απαγόρευση τού Κρέατος "


«Θα διατεθεί στην αγορά ως διατροφικό συστατικό σε διάφορα προϊόντα για το γενικό πληθυσμό»!

«Το τρόφιμο δεν ενέχει κίνδυνο ασφάλειας για την ανθρώπινη υγεία»!

`Ετσι μάς λένε,όπως καί γιά τά "εμβόλια", τόσο σίγουροι είναι.

Επιτέλους εγκρίθηκε ή νέα μας τροφή, είχαμε τόση ανησυχία πού άργησαν...!!!!

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε την διάθεση στην αγορά ενός τέταρτου εντόμου, του Alphitobius diaperionus («λιγότερο αλευροσκουλήκι») , ως τροφή στις 4 Ιανουαρίου του 2023 και πολύ λίγοι το κατάλαβαν.

Ο όρος «λιγότερο αλευροσκουλήκι» αναφέρεται στην προνυμφική μορφή του Alphitobius diaperinus , ενός είδους εντόμου που ανήκει στην οικογένεια των Tenebrionidae (σκούρα σκαθάρια).

Η νέα τροφή αποτελείται από τις κατεψυγμένες, πάστες, αποξηραμένες μορφές και σκόνη σπιτικού γρύλλου. Προορίζεται να διατεθεί στην αγορά ως συστατικό τροφίμων σε διάφορα προϊόντα διατροφής για το γενικό πληθυσμό.

(οπότε προσοχή τί θά γράφουν οί ετικέτες τών τροφίμων, δέν γνωρίζουμε σέ πόσες καί ποιές θά είναι συστατικό)

Επιπλέον, η Επιτροπή ενέκρινε για πρώτη φορά τη διάθεση στην αγορά μερικώς απολιπασμένης σκόνης που λαμβάνεται από ολόκληρο το Acheta domesticus (οικιακός γρύλος)  ως νέα τροφή.

Η έγκριση αυτών των δύο νέων τροφίμων θα επιτρέψει στους αιτούντες να διαθέτουν αυτό το είδος εντόμου στην αγορά της ΕΕ υπό ορισμένες συνθήκες χρήσης.

Γιατί εγκρίνουμε τα έντομα ως τροφή;

«Τα νέα τρόφιμα ορίζονται ως τρόφιμα που δεν είχαν καταναλωθεί σε σημαντικό βαθμό από τον άνθρωπο στην ΕΕ πριν από τις 15 Μαΐου 1997, όταν τέθηκε σε ισχύ ο πρώτος κανονισμός για τα νέα τρόφιμα.

Αν και υπάρχουν ανέκδοτες ενδείξεις για έντομα που καταναλώνονταν ως τρόφιμα στο παρελθόν, κανένα κράτος μέλος δεν έχει επιβεβαιώσει την ανθρώπινη κατανάλωση σε σημαντικό βαθμό πριν από τις 15 Μαΐου 1997 για οποιοδήποτε είδος εντόμου.

Ο κανονισμός για τα νέα τρόφιμα απαιτεί άδεια πριν από την διάθεση ενός νέου προϊόντος στην αγορά της Ένωσης.

Ο κανονισμός για τα νέα τρόφιμα αφορά μόνο την έγκριση ενός προϊόντος, μετά από μια αυστηρή επιστημονική αξιολόγηση που έγινε από την Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA).

Η Αρχή επαληθεύει, υπό το φως των διαθέσιμων επιστημονικών στοιχείων, ότι το τρόφιμο δεν ενέχει κίνδυνο ασφάλειας για την ανθρώπινη υγεία».

Σημειώνεται ότι πριν μερικούς μήνες, εκπρόσωποι της εταιρείας «Prairie Cricket Farms» έβαλαν μικρά παιδάκια να τρώνε…γρύλους, δίνοντάς όχι μόνο σακουλάκια αλλά και οδηγίες για το πως μπορούν να αλλάξουν τις διατροφικές τους επιλογές φυσικά για το καλό του… περιβάλλοντος και του… δυτικού τρόπου ζωής.

– υψηλή απόδοση μετατροπής τροφής των εντόμων
– λιγότερες εκπομπές αερίων θερμοκηπίου
– λιγότερη χρήση νερού και καλλιεργήσιμων εκτάσεων

– χρήση βιομετατροπής με βάση τα έντομα για τη μείωση της σπατάλης τροφίμων

Σημειώνεται ότι πρόσφατα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε ως τροφή των Ευρωπαίων πολιτών την κατανάλωση γρύλων, σκουληκιών και ακριδών προκειμένου να αντέξει την μείωση της γεωργικής παραγωγής που προκάλεσαν οι κυρώσεις της στην Ρωσία! 

(αυτό τό έχουμε καταλάβει πλέον, ή Ρωσία,καί ή κλιματική αλλαγή φταίνε γιά όλα)!!! 


Στο Εδιμβούργο απαγορεύουν το κρέας σε νοσοκομεία, σχολεία, γηροκομεία για… περιβαλλοντικούς λόγους!

Τι άλλο ετοιμάζουν για την Ανθρωπότητα;

Μετά την επιβολή της βρώσης του λεγόμενου «συνθετικού κρέατος» στους ανθρώπους, πλέον οι Δυτικοί για «χάρη» του περιβάλλοντος, αφαιρούν από την διατροφή των παιδιών στα σχολεία, από τα νοσοκομεία αλλά και από τους οίκους ευγηρίας τελείως το κρέας!

Δεν πρόκειται για κάποιου είδους αστείο, αφού το Εδιμβούργο είναι πλέον η πρώτη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα που δεσμεύεται να αφαιρέσει το κρέας από το μενού σε σχολεία, νοσοκομεία και οίκους ευγηρίας, ψηφίζοντας «ναι» σε μία συνθήκη που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τη δέσμευση για την προώθηση της vegan διατροφής έναντι των ζωικών προϊόντων.

Με πρόσχημα περιβαλλοντικούς λόγους, και με τη «βούλα» πλέον αφαιρούν τελείως από την διατροφή το κρέας τόσο από τα παιδιά που το έχουν ανάγκη για την ανάπτυξή τους, αλλά και από τα νοσοκομεία και τα γηροκομεία.

Η ψήφιση της συνθήκης έγινε λίγες ημέρες πριν το Burns Night, με κεντρικό έδεσμα το χάγκις, το εθνικό πιάτο της Σκωτίας, που παρασκευάζεται από το συκώτι, τους πνεύμονες, την καρδιά και το στομάχι ενός προβάτου.

Πρόσφατα στη Σύνοδο για το Κλίμα (COP27) που διοργανώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο στην Αίγυπτο, οι συνδαιτυμόνες είχαν γευθεί ένα μενού διαφορετικό από τα συνηθισμένα αφού δοκίμασαν «καλλιεργημένο κρέας», προφανώς για να έρθει πιο «ομαλά» στο καταναλωτικό κοινό η ψήφιση.

Οι υποστηρικτές αναφέρουν ότι η αλλαγή στις τοπικές διατροφικές συνήθειες θα μπορεί να οδηγήσει σε μείωση των εκπομπών του θερμοκηπίου. «Η επιστήμη είναι ξεκάθαρη. Η κατανάλωση κρέατος και γαλακτομικών πρέπει να μειωθεί για να επιτευχθούν οι κλιματικοί στόχοι» λέει δημοτικός σύμβουλος.

Κατά τ¨΄αλλα εμείς είμαστε οί  "συνωμοσιολόγοι" ψεκασμένοι,πού προειδοποιούμε από χρόνια γιά όσα έρχονται.

Θά πρέπει πλέον νά μοιάζουμε μέ "ερπετα"κάνοντας τατουάζ σέ όλο μας τό κορμί (αυτό πέρασε σάν μόδα),θά πρέπει νά ενεργούμε όχι μέ τό νού αλλά μέ τό "ένστικτο"όπως τά ερπετά στίς σεξουαλικές μας επιθυμίες,καί αλλού,θά πρέπει νά κάνουμε "βρώση"σέ οτιδήποτε μπορούμε νά μασίσουμε,καί τό κυριώτερο νά μήν έχουμε άποψη σάν "έλλογα" όντα,αλλά νά είμαστε υπάκουοι σάν"γκόϊμ" (εβραϊκή λέξη, σημαίνει κατώτερος από ζώον). 

`Οταν δημιουργήθηκε αυτός ό κόσμος,από αυτά τά όντα,είχαμε τήν ευκαιρία νά εξελιχθούμε καί νά ζήσουμε ελεύθεροι,αλλά αυτό τό δικαίωμα τό έχουμε χάσει γιατί,ποτέ δέν προαπαθήσαμε σάν Ανθρωποι ,σάν `Ελλογα όντα νά αποκτήσουμε Αρετές. Καί όταν κάποιες προσπάθειες έγιναν κάποτε,πολεμήθηκαν μέσα από "δημιουργούμενες φτιαχτές Θρησκείες,καί Ιδεολογίες,ώστε νά καταστρέψουν καί νά ακυρώσουν τόν στόχο μας"

Χωρίς καμία αρετή πλέον ή Ανθρωπότητα βαδίζει στήν καταστροφή καί τόν αφανισμό της ,τώρα πού πλέον οί Επικυρίαρχοι,έχουν στά χέρια τους αυτά πού χρειάζονται γιά νά σέ αφανίσουν.




Δέν χρειάζονται πιά ούτε τήν εργατικότητα σου σάν δούλος,γιατί έχουν ρομπότ καί υπολογιστές πού θά τούς φέρουν κέρδη. Είσαι πλέον περιττός,καί απλά βρωμίζεις τόν χώρο καί τό περιβάλλον καί αυξάνεις τό διοξείδιο τού άνθρακα,οπότε μαντεύεις ποιά τό μέλλον σου....!!!
 


   
Δείτε εδώ = Τότε δέν είδες,δέν γνώριζες,δέν κατάλαβες...!! Σήμερα τί δέν..Καταλαβαίνεις..; ;



 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

“Πέθανε ξαφνικά” – ΠΕΘΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ (2022) ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ)

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ "ΠΑΓΙΔΑ" ΤΟΥ....ΕΑΝ.....!!!! ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ "ΕΑΝ"